web design templates


THEATERTOUR ‘BYE BYE LOVE’

Mobirise

The legendary PHIL COLLINS

PHIL COLLINS werd op 30 januari 1951 geboren in Chiswick, London, Engeland. Velen kennen Collins als de drummer van Genesis, maar daarnaast was hij ook een singer-songwriter, platenproducer en acteur.

Zijn meest succesvolle hits zijn ‘In the air tonight’, ‘One more night’, ‘Against all odds’, ‘Sussudio’, ‘Two hearts’ en ‘Another day in paradise’. Verrijkt met een enorm aantal Awards werd Phil Collins één van de meest succes-volle pop-artiesten in de 80er jaren en nog lang daarna.

Mobirise

BON JOVI Experience

Een volledige muzikale beleving bij deze ‘BON JOVI EXPERIENCE’. De Amerikaanse Rock Band Bon Jovi heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht en meer dan 2700 live concerten in ruim 50 landen voor meer dan 34 miljoen verzorgd(!) De vele grote hits zullen uiteraard de revue passeren zoals o.a. It’s my life,
Bed of Roses, Living on a prayer, Always,

I’ll be there for you en You give love a bad name etc. etc. etc.
REMY HANSEN is een geweldige zanger en tevens een ware virtuoos op zijn gitaar. Remy staat in Azië al sinds vele jaren in grote stadions met ruim 40.000 uitzinnige fans. Onder muzikale begeleiding van zijn 5-koppige Rockband zal Remy zijn publiek volledig in de juiste ‘mood’ brengen van de legendarische BON JOVI.

Mobirise

BYE BYE LOVE A celebration of the Everly Brothers

A CELEBRATION OF THE UNFORGETTABLE MUSIC OF THE EVERLY BROTHERS…. A show you must have seen!

‘Bye Bye Love’ is een theatershow waarin het vooral draait om de onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers.
We nemen u mee op een muzikale reis door het bewogen leven van de wereldbefaamde broers Don & Phil Everly.
‘Bye Bye Love’ is een show waarin u uiteraard de tijd krijgt om even heerlijk weg te dromen bij hun prachtige ballads, maar even later ook weer helemaal uit uw dak kunt gaan bij de vele hits die zij hebben uitgebracht. B.v. ‘Wake up little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Lucille’, ‘Let it be me’, ‘Take a message to Mary´ en ‘Bye bye love’.

Mobirise

MASSADA in theatre

MASSADA heeft al 40 jaar een bijzondere plaats in het Nederlandse muziekgebeuren. Oprichter Johnny Manuhutu legde in de 70er jaren de basis van de band, die grotendeels uit Molukse muzikanten bestaat.
Massada is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland. Massada was pionier, grossier en trendsetter op het gebied van uitgebreide percussive instrument-tarium binnen een band of groepsgebeuren. Ook percussionist NIPPY NOYA maakt deel uit van de befaamde percussionisten line-up, die in de loop der jaren door Massada naar voren zijn gebracht.
Door hun spectaculaire optredens bij o.a. Pinkpop en de lovende kritieken in vele delen van Europa en Azië, maakte de band hun Live reputatie meer dan waar. Hun muziek wordt door de groep zelf als ‘Latin Rock’ cq. Percussion Rock betiteld. Wat zeker niet onbelangrijk is om te weten, is dat Massada uitsluitend eigen composities spelt. De muziek is gebaseerd op de Molukse moedercultuur met een combinatie van Westerse muziekinstrumenten, techniek, Zuid-Amerikaanse ritmes en een Oosters temperament.
Eén van de lijfspreuken van Johnny Manuhutu is: Kwaliteit staat altijd voorop!

VOLG ONS!

© Copyright 2018 BUDIE Theater Productions - All Rights Reserved - privacyverklaring - cookie policy